Omschrijving

Deze keurig nette eengezinswoning van 82 m2 is gelegen in het Westen van Utrecht in de wijk Lombok en heeft een heerlijk stadstuintje van circa 10 m2.

In de directe omgeving zijn er ruim voldoende winkels voor de dagelijkse boodschappen en het Centraal Station is gelegen op loopafstand. Ook de uitvalswegen, het fraaie Molenpark en meerdere restaurantjes met terrassen bevinden zich op loopafstand.

Indeling:
We komen binnen in de hal met berging en de toegang tot de fijne woonkamer met een plafondhoogte van ruim 3 meter, een schouw en de trapopgang naar de eerste verdieping.

Achter de woonkamer treffen we de nette keuken, door het schuine dak van deze keuken is er hier een speels effect ontstaan en voelt deze keuken van ruim 6 m2 een stuk royaler aan. Vanuit de keuken is er de toegang tot de fijne, besloten stadstuin.

Eerste verdieping:
We komen boven op de overloop met toegang tot de badkamer en de beide slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en een toilet.

Aan de voorzijde treffen we de ouderslaapkamer de tweede slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap vanuit de slaapkamer aan de achterzijde is deze tweede verdieping bereikbaar en deze is thans in gebruik als wasruimte en berging. Ook de opstelling van de Cv-ketel bevindt zich op deze etage. De 2 dakvensters zorgen voor de nodige toetreding van daglicht.

Bijzonderheden:
- Oplevering in overleg.
- Verwarming en warm water middels combi Cv-ketel (Atag 2015)
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing
- Geen erfpacht, de woning is gelegen op eigen grond.
- Voor de indeling en de maatvoering zie de bijgevoegde plattegronden.

Interesse in deze woning? Neem uw eigen NVM aankoopmakelaar mee.

Share